Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Van A tot Z

In eerste instantie nemen wij de aankoop van de bouwgrond of de eventuele af te breken gebouwen voor onze rekening.

De ligging van een woning of appartement is de doorslaggevende factor om een goede investering in vastgoed te doen. Eens de locatie bepaald, wordt er in samenwerking met een gerenommeerd architectenbureau een ontwerp gemaakt van de bouwaanvraag, tot aan het bekomen van de nodige vergunningen. Rond het architectenbureau stellen wij een bouwteam samen met stabiliteitsingenieur, geotechnische ingenieur, EPB- en ventilatieverslaggever, landmeter, veiligheidscoördinator,...

Na de zorgvuldige selectie van de diverse aannemers, wordt de uitvoering en de coördinatie van de werken vanaf het prille begin tot en met de aflevering nauwkeurig opgevolgd door onze bouwexperts.

De interessante ligging, de totaalontwikkeling en de uitgekiende architectuur van onze projecten staan garant voor een interessante en veilige belegging van uw kapitaal

Klantgerichtheid

Ons eigen bouwteam garandeert u een nauwgezette technische en administratieve begeleiding vanaf de ondertekening van uw compromis, tot lang na de oplevering van uw droomappartement of woning.

De vooropgestelde plannen kunnen worden geïndividualiseerd terwijl u ook wordt ondersteund in uw materiaalkeuze..

Wij zijn dan ook uw vast aanspreekpunt en zorgen dat u tevreden bent over uw investering.

In onze recentste realisatie Sailors’ Beach te Nieuwpoort hebben wij een nagelnieuw modelappartement ingericht, zodat u met uw eigen ogen kunt vaststellen hoe uw toekomstig appartement er zal uit zien.

Kwaliteit

Elke project ontwikkelen wij in functie van de hedendaagse en toekomstige woonbehoeften.

De projecten worden traditioneel gebouwd met integratie van moderne technieken, het geheel uitgevoerd met de grootste zorg.

Wij streven naar een maximale kwaliteit van de gebruikte materialen in onze lastenboeken. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende technische vereisten zoals de EPB-eisen, de akoestische normen en de veiligheid.